Séták, hétköznapok.  

Egy sétának se kell unalmasnak lennie, mindig lehet benne tanulandó feladat, vagy a vizsga szintű engedelmes gyakorlatok ismétlése . Minden séta alkalmával  kitalálunk valami „játékot”, a terep adta lehetőségekhez igazítva. Itt egy kőtömb a tereptárgy .
2017. március 16. Lilu egy hónap múlva 7 éves lesz

Hol sétálunk?

Nem mindig ugyan ott sétálunk, de mindig kihasználjuk a terep adta lehetőséget. Színesítjük a hétköznapokat egy kis gyakorlással. A megtanult vezényszavak , bármelyik környezetben , akadályoknál működnek. Az igaz ugyan, hogy Lilu igyekszik a saját elképzelése szerint végrehajtani bármit is , de aztán kis noszogatásra , úgy is megcsinálja, ahogyan én szeretném.

Több helyszínen sétálunk, hogy érdekesebb legyen a séta, az új, friss szagok izgalmasak Lilunak. Eközben más kutyákkal is találkozunk . 

Sok séta, sok év .

Három évvel ezelőtt is írtam a sétánkról bejegyzést . ITT
A kis szimatolós játék , kitörölte a lovaskocsi keltette izgalmakat . A helyben maradás, az engedelmes gyakorlatok, pedig lecsillapították az izgatottságát.
Otthon is van lehetőség színesíteni a hétköznapokat. Kánikula juliusban , fotózás és Sleppi kutya keresés. 7 éves és három hónapos.
Lilu, séta