Eddy von Hammerbachtalról egy sor információt leltem a net-en. Ezen a linken, érdemes elolvasni, amit Eddyről ír! Eredetiben és fordító programmal is olvasható. A fordításról képernyő képet is másoltam magyar nyelven, azt is ideteszem, az írás végére. 

Miért ő? 

Ez a kutya nagyon tetszett nekem, úgy küllemben, mint munkában, de eladták, így esélyem se volt fedeztetni vele. Testvére, akire a az írásban is hivatkozik, közel se volt számomra olyan jó, mint EDDY! ( Nem rossz volt, csak az a plusz -“huha”- élmény hiányzott és a csapott fara sem dobogtatta meg a szívemet) Sok szervezés, hosszú út, sok pénz, kockázat, hogy nem jön össze, avagy nem a várt kölykök születnek, bizony megfontolásra készteti az embert! Csak olyan kutyát érdemes választani, amelyik több, szebb, jobb a könnyebben elérhetőnél. 

Szép kutya, jó kutya, jó családi hátérrel és vonalában frissítés lehetett volna, hiszen “minőségi ritka vérvonalkombinációja van, ami mentes Ricktől és Noristól ” – mert ez a szöveg nem kritika, hanem tény, hogy a két legnépszerűbb fedező kantól származó utódokra frissítést jelenthet! Segíthet tovább lépni úgy, hogy nem rombol bele az addig elért  tenyésztési eredménybe, de még hozzá is tesz! Küllemben, munkában, őseiben kiválló és kiválló a saját teljesítményben is! Szép, temperamentumos, sport és családi kutya. 

Eddy vom Hammerbachtal KS’02 USRC UNIVERSAL SIEGER
SCHH / VPG 111 IPO 111 FH 1 AD, BH, GEK. bis EZA
Született: 20. szeptember 1998 ADRK 100475 Magasság / súly: 68 cm / 56 kg Egészségügyi eredmények:HD-Frei ED +

2002. KÖRUNG  

Lásd itt a családfát 

Nagy bánatomra, megszünt ez az oldal.

Üzenet a PawVillage-től 2020. december 20

A mai naptól fogva meghoztam a nehéz döntést, hogy visszavonom a meglévő PawVillage webhelyet. Először 1997-ben építették, hosszú ideje egy teljesen ingyenes platformot a törzskönyv megosztására és együttműködésére. Részben a gyorsan változó technológiák, valamint az együttműködő weboldal és az elterjedt online közösség működtetésének és támogatásának növekvő bonyolultsága miatt szükségessé vált számomra a szolgáltatás megszüntetése. Ez nagyon nehéz döntés volt, és nem könnyedén hozták meg. A PawVillage 23 éve része az életemnek és sokan mások életének is. Hatalmas tiszteletem és szeretetem azok iránt, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a PawVillage a világ egyik vezető kutyafajta forrása. Ez nehéz év volt a PawVillage számára, mint sokak számára. 2020 a kihívásokkal teli gazdasági körülmények és a gyorsan változó prioritások éve volt. A webhely fenntartásával kapcsolatos költségeim nőttek, miközben a forgalom évek óta lassan csökken. Ezen a ponton a webhely támogatása és kezelése fenntarthatatlanná vált, és elkerülhetetlenné vált egy kis idő eltöltése a projekttől. Tovább haladva a jövő minden lehetőségét megvizsgálom. Biztos vagyok benne, hogy kezdetben el fognak borulni a kérdések, és nem fogok tudni válaszolni mindenki e-mailjére, de ha meg szeretné szólítani, kérjük, írjon az info@pawvillage.com címre.

Ez a hír ami újból ráirányította a figyelmemet Eddyre, hiszen sokszor írtam róla és a fenti adatbázisból osztottam meg a családfáját.

FACEBOOK 2013.Január 2. 2015.Julius 5. 2015. Junius16. 2020. December 23.

A dátumok, amikor nosztalgiásztam, vagy egy blogbejegyzés miatt információkat gyűjtöttem. 

2004. EZA ismételt végleges körung videó, ITT az adatlap aljára görgetve 

 

 
Eddy von Hammerbachtal