Életképek.  

Pici szösszenetek a mindennapokból. Lonci okos, ügyes, szép, egészséges szuka 10-12 hetes kölyök itt.  Otthon elfogyott a sajt, elmentünk vásárolni. Autóban utazott Lonci és hátul a boxban. Szuperül vette ezt az akadályt is. Ez már a harmadik utazása volt, az első kettőnél elől utazott. A parkolóban picit körülnézhetett. Csikk, papírzsepi hegyek voltak és másodiktól a fúúúúj rossz vezényszó is működött hamar!

Két nap múlva ismételtünk.   Lonci az Auchan parkolóban .


Pici , kölyök kutyát nem hagyunk az autóban a vásárlás idejére , ezért szerveztem segítséget. Amíg elmentem vásárolni Niki sétált Loncival a füves zöld részen.

Segítséggel

Kipróbálta milyen is,  újra egy kiskutyát kormányozni.  Sikeresen vették az akadályt, de maga is elcsodálkozott mennyire nem emlékszik 11 év távlatából, hogy Sziszivel , hogyan is volt.  Automatikusan úgy szólt a kiskutyához , úgy “vezényelt” neki, mint azt eddig megszokta a felnőtt és már öreg kutyánál. Bizony az, ugyan úgy, nem sikerülhet. Rá kell hangolódni, össze kell szokni , hogy működjön a dolog.

Lonci tud egy sor dolgot , de azt egy idegennel, aki másként beszél, más utasításokat ad, mint én, még nem tudja megcsinálni. Megbeszéltük a régi dolgokat, hogyan is volt , majd elindultunk haza. A táskámban pakolásztam , és a homlokomra csaptam ! A fényképezőgépet meg nem vettem elő , nem dokumentáltam az eseményeket ! Ezt pótoltuk néhány képpel, pici játékkal.

A fotó kedvéért

Nem volt egyszerű Loncit pózolásra bírni , mindig elmozdult , meg nem értette az egészet , miért került ki az autóból ismét , de sikerült a végén. Ezt is eltesszük emlékbe, jó lesz visszanézni, ha már nagy kutya lesz. 

10-12 hetes kölyök