K- alom 2014. augusztus 22. Kimi, Kag, Kincső, Kendi. anya: Siroccó Dilahla, Lilu tulajdonos Krausz Győzőné apa: Siroccó Úzó anya: Ina vom Tegler Fliess sz:2010.04.19.- 2018. 05. 04. HD+/- ED –2011. 11.05.tenyészthető OMSE  apa: Siroccó Bruge Tulajdonos Szabó István apa: Siroccó Úzó anya:Forrófejű Rena sz: 2009. 01.21. HD- tenyészthető OMSE 2011. 11. 05

kalom

Gyakorlatilag államosították a hobbi kutyatenyésztést

Nem vettünk részt abban a rendszerben, az Elismert Tenyésztő Szervezetet mi magunk nem ismertük el. Jobban ismertük, mint az állam, ezért nem volt bizalmunk feléjük. Ezért az alom, kennel származási lapot kapott és iránymutatást arra, hogy hol nézhet utána a törzskönyvezési adatoknak.

Videó lejátszási lista 

Folyamatosan írtam róluk, bemutattam őket

Elmúltak hét hetesek

Nyolc hetes kor után

Kimi és a tanulás

Három hetesek amikor  átrendezem a kutyák helyét.

Akkor szabad engedek nekik a ládából. Ez az átrendezés  egy nagy Lila foltot eredményezett  a térdemen és azt, hogy Lilu nyugtalan lett. Néhány fotót készítettem. Szőnyeg a mosógépben. A “valóság ” is kikukucskál a képből , a többszörösen megrágott ellőláda képében. ÍGY irtam erről annó ITT

Honlapon, közösségi oldalon is naprakészen bemutattam az almot.  K-alommal is folytattam a “hagyományt”, a nyilvánosságot. Videót is szerkesztettem, ami tömörítés, formázás volt, nem a valóság szépítése.

K

A honlapra felkerült naprakészen sok-sok videó, az adott alomnál. A leendő gazdáknak, az érdeklődőknek, így mutattuk meg a kutyákat. Az első öt hétben a mama kutyának és az alomnak nyugalomra van szüksége. Mindennek meg van a maga ideje, így az idegen emberekkel való szocializációnak is. Az az ötödik hét után jön el és tart majd hosszú hónapokon keresztül. A videókat csokorba gyűjtve “megtartottam”. ITT is közzétettem, később.

Sarkalatos kérdés az alom születésekor, miért nem engedjük, hogy minden érdeklődő, kíváncsiskodó idegen, vagy jó barát, az alom közelébe menjen? Miért nem lehet születéskor választani? Mikor lehet megnézni a kölyköket? Meg még számtalan kérdés, ami elhangzik egy – egy alom alkalmával. Nem irigység, nem valami titkolni való dolog az ok, hiszen bemutatom, közzéteszem az alomról készült videókat, több éve. Visszakereshető, megnézhető bárkinek. Kettő fontos dolog van, amiért az alom védettséget élvez és nem lesz a szülőszoba átjáró ház. A legelső a fertőzésveszély, ami vírusok, leginkább Parvo formájában tarolhatna! A másik az anyakutya és a kölykök érdeke. LÁSD RÉSZLETESEN ITT!

Siroccó K- alom 2014.